Vrienden van VLA
Voor een Almeerse samenleving zonder armoede
V.l.n.r. Peter Mons (VLA), Jitske Steendam (VLA), Rob Pot (Rotary New Town). (Foto: Monavid Fotografie)

Wordt u een vriend van VLA ?

Ons ideaal is een Almeerse samenleving zonder armoede waarin iedereen volwaardig kan meedoen. Daarom worden wij graag vrienden met ieder bedrijf waarmee we samen kunnen werken aan zo’n verbeterde samenleving. Vrienden worden met VLA biedt dus een uitstekende en hele eenvoudige manier om uw maatschappelijke betrokkenheid in te vullen.


Wilt u een Vriend van VLA worden? Leuk! U kunt al meedoen voor een klein bedrag, want alle beetjes helpen. Daarvoor ontvangt u een speciaal vignet, waar uw en ons logo in zijn opgenomen. Daarmee kunt u uw organisatie en uw contacten online laten zien dat we vrienden zijn!

Daarnaast hebben we materiaal dat u als Vriend van VLA kunt gebruiken. Zo is er de PAK VLA actie. Mogen we dat een keertje langs komen brengen, zodat we persoonlijk kennis kunnen maken met u en uw organisatie?


Als vriend van VLA ontvangt u verder onze nieuwsbrief. Hierin staat waar wij mee bezig zijn, wat wij daarmee bereiken, en hoe u mee kunt doen.

Wij hebben altijd een heel pakket aan leuke acties en activiteiten waar u uit kunt kiezen. Sommigen zijn heel geschikt als teambuilding activiteit. En van andere krijgen u en uw medewerkers gewoon een heel goed gevoel. 

U krijgt tenslotte als Vriend van VLA ook als eerste de uitnodigingen voor leuke en informatieve evenementen, zoals open dagen. 


En natuurlijk ontbreken onze Vrienden op de eigen website en sociale media niet. In onze ruimtes en op onze voertuigen zijn ze duidelijk aanwezig. En bij speciale acties verschijnen ze met ons in de Almeerse media. 


Maar het belangrijkste is toch dat we samen gaan werken aan een betere stad. Doet u mee?