Vrienden van VLA
Voor een Almeerse samenleving zonder armoede

Wordt jij een Vriend van VLA? Gezellig!

Net als iedereen kan VLA vrienden gebruiken. Wij hebben plek voor allerlei vrienden. Zo hebben we vrienden die af en toe een uurtje helpen met een supermarktactie. Heel belangrijk, omdat we zo de winkel vullen.

Anderen vinden het leuk om mee te doen aan de werkdagen in de VoedselTuin. Gezellig een dagje samen aan het werk, tussen de plantjes.

Weer anderen hebben een vaste taak op zich genomen. Dat zijn de vaste vrijwilligers. We hebben er op dit moment zo'n 150. Veel? We zijn ook een grote organisatie! 

Sommigen willen gewoon iets bijdragen, of zijn op zoek naar gezelligheid. Anderen zijn bezig met een stage, een re-integratie traject of een tegenprestatie voor hun uitkering. Kan allemaal! Meer weten? Klik hier


Weer anderen zetten af en toe een actie voor ons op touw. Ze zetten bijvoorbeeld een Pak VLA neer op hun verjaardag. Of ze zetten ons IBAN nummer op de uitnodiging voor hun zilveren huwelijksfeest. Want met VLA zit je altijd goed en weet je zeker dat het geld goed terecht komt. ( En je gift is aftrekbaar!)

Als Vriend van VLA ontvang je ten eerste een uitnodiging voor een rondleiding. Dan kunnen we gelijk eens kennis maken! En daarna ontvang je onze nieuwsbrief. Daarin staat hoe het met ons gaat, wat we zoal doen, wat we daarmee bereiken en hoe jij bij kunt dragen. Of misschien heb je daar al idee├źn over? Welkom!